Κοζάνη: Περιοδείες ΚΚΕ

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια στελεχών και μελών του ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία, ενόψει της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Μουσείου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ στο Νεστόριο Καστοριάς την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, όπου θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ΓΓ Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σήμερα το πρωί Τετάρτη 27 Οκτώβρη , κλιμάκιο με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας, επισκέπτεται τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Την Παρασκευή 29 Οκτώβρη, κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Γιάννη Κανάτσιο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας, θα επισκεφτεί  στις 10 το πρωί το Δημαρχείο και στις 11.30 στις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης. Επίσης κλιμάκιο με επικεφαλής την Ευδοξία Μωυσιάδου, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας, θα επισκεφτεί στις 7.30 το πρωί  αμαξοστάσιο και στις 10 τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ.

Κοζάνη: Περιοδεία Λεωνίδα Στολτίδη

Περιοδείες και συναντήσεις με τον βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη, οργανώνονται στην ΠΕ Κοζάνης, στο πλαίσιο του πολιτικού ανοίγματος της Κομματικής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Στολτίδης θα επισκεφτεί την Παρασκευή 29/10/21, στις 8 το πρωί το ορυχείο Κύριου Πεδίου και στις 10 το «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Στις 16.30 ο κ. Στολτίδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αιανής, καθώς επίσης και με εκπροσώπους άλλων φορέων και στις 19:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Σκήτης και τον Γεωργοκτηνοτροφικό Σύλλογο «Βούρινος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος