Κοζάνη: Περιοδείες ενημέρωσης ΚΚΕ για την «δίκαιη μετάβαση»

Περιοδείες ενημέρωσης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εκδήλωσης «Ο μύθος της Ε.Ε. για την δίκαιη μετάβαση και η ανάπτυξη που συμφέρει το λαό», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στην Κοζάνη, πραγματοποιούν οι Τομεακές Οργανώσεις Κοζάνης και Ενεργειακού Κέντρου.

Σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στελέχη του ΚΚΕ περιοδεύουν στο χωριό Κρόκος, στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη ΖΕΠ.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα γίνουν περιοδείες στο Ορυχείο του Κύριου Πεδίου, στο Νοσοκομείο Κοζάνης, στα καταστήματα της οδού Φιλίππου και στο εργοστάσιο της ΑΛΦΑ ΖΥΜΗ.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 περιοδείες ενημέρωσης θα γίνουν στη ΔΕΥΑ Κοζάνης και στα καταστήματα της οδού Αριστοτέλους.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, αντιστοίχως, στελέχη του ΚΚΕ θα βρεθούν στα χωριά Ποντοκώμη και Καισαρειά και στη Λαϊκή Αγορά Κοζάνης, την Κυριακή 31 Μάρτη στα τα χωριά Τρανόβαλτο, Ελάτη και Άνω Κώμη και την Δευτέρα 1 Απριλίου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης και στη Λαϊκή Αγορά Σερβίων.

Τέλος, την Τρίτη 2 Απριλίου θα περιοδεύσουν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, στις υπηρεσίες της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην πρώην Νομαρχία Κοζάνης και στο εργοστάσιο της ΕΠΑΔΥΜ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος