Κοζάνη: Παρουσία του Θ. Σκυλακάκη η εκδήλωση «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0»

Εκδήλωση με τίτλο «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0», διοργανώνουν στην Κοζάνη, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στις 16:00, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, θα μιλήσουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, Δημήτρης Κοεμτζόπουλος και θα συντονίζει η δημοσιογράφος Δέσποινα Αμαραντίδου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι στο you tube και την σελίδα στο Facebook του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Υπουργού είναι το παρακάτω:

13:00   Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης.

13:45   Koπή βασιλόπιτας με εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Υπουργού κ. Θ. Σκυλακάκη, του Γραμματέα κ. Λιάπη και του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη.

14:00  Συνάντηση-συζήτηση με Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη ΖΕΠ Κοζάνης.

15:00  Συνάντηση-συζήτηση με Προέδρους των ΕΒΕ, ΓΕΩΤΕ, Τ.Ε.Ε. και Ο.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος