Κοζάνη: Παράσταση «Η φωτιά και η θάλασσα» – Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Τη θεατρική παράσταση «Η φωτιά και η θάλασσα» του Νίκου Δημητρόπουλου, σε σκηνοθεσία της Εύης Σαρμή, φιλοξενεί ο Μικρασιατικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και του Προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού. Παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Για τους μικρούς θεατές, ηλικίας 4-8 ετών,  που οι γονείς τους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, θα λειτουργήσει ταυτόχρονα εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού με θέμα «το ταξίδι» στον χώρο της Εναλλακτικής Σκηνής του Δηπεθε Κοζάνης, με θεατροπαιδαγωγούς τη Σεβαστή Αϊβαζίδου και τη Δέσποινα Αποστολίδου.

Η παράσταση θα αποτελέσει και την έναρξη του θεατρικού εργαστηρίου εφήβων ηλικίας 13-16 ετών, διάρκειας 20 ωρών (για τα 5 επόμενα Σαββατοκύριακα) στον χώρο του Μικρασιατικού Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης από τις 16:00 έως τις 18:00, με θέμα «Όσα χωράνε σε μία βαλίτσα» με θεατροπαιδαγωγό τη Σεβαστή Αϊβαζίδου. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος