Κοζάνη: Πανκοζανίτηκη συγκέντρωση συνταξιούχων

Πανκοζανίτηκη συγκέντρωση συνταξιούχων πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 6 Απρίλη στις 10.30, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συναξιούχων απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωσή, προκειμένου να διεκδικηθούν:  Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις στο ύψος του πληθωρισμού και κατώτερη σύνταξη στο 80% του κατώτερου μισθού. Καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης. Άμεση καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, δίχως δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους. Επίσης οι συντάξεις χηρείας να καταβάλλονται όλες (παλιές και νέες) με τη νομοθετική ρύθμιση του 2019 και σε καμία περίπτωση κάτω από την Εθνικής Σύνταξη.

Επίσης οι συνταξιουχοι, για θέματα υγείας, ζητούν: Πρόσληψη προσωπικού στις μονάδες υγείας και στον ΕΦΚΑ. Δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών στα Νοσοκομεία, Μαμάτσειο, Μποδοσάκειο, να ανοίξουν οι κλινικές που έχουν κλίση τα προηγούμενα χρόνια , στα Νοσοκομεία της περιοχής. Να μην κλείσει η ΜΕΘ του Νοσοκομείο Μαμάτσιου. Να γίνει αιμοδυναμική μονάδα στο Μαμάτσιο Νοσοκομείο. Να αποκατασταθεί άμεσα και με ασφάλεια η επαναλειτουργία της ψηλής γέφυρας  Σερβίων με ευθύνη του κράτους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος