Κοζάνη: Πανελλήνιος εφηβικός λογοτεχνικός διαγωνισμός της Παρέμβασης

Πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό για εφήβους με τίτλο: «Αποστάγματα Γραφής», έχουν προκηρύξει το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση» Κοζάνης και οι εκδόσεις Παρέμβαση.  Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το θέμα του είναι ελεύθερο και κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα ποίημα, μέχρι 30 στίχους ή ένα πεζό κείμενο μέχρι 1000 λέξεις.

Τα ποιήματα και τα διηγήματα θα γίνονται δεκτά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και θα αποστέλλονται στη διεύθυνση: info@paremvasibooks.gr, έως τις 15 Δεκεμβρίου. Στο e-mail που θα έχει τον τίτλο «Λογοτεχνικός διαγωνισμός για εφήβους», είναι απαραίτητο να δηλώνεται ο τίτλος του ποιήματος ή του διηγήματος, καθώς και όλα τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντος.

Από το σύνολο των συμμετοχών θα διακριθούν τρία ποιήματα και τρία πεζά κείμενα για το Γυμνάσιο, καθώς και τρία ποιήματα και τρία πεζά κείμενα για το Λύκειο. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2023, ενώ στους διακριθέντες θα απονεμηθεί τιμητικός έπαινος σε ειδική εκδήλωση. Όλα τα ποιήματα και τα διηγήματα που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα εκδοθούν σε έντυπη συλλογή που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Παρέμβαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος