Κοζάνη: Οι αποκριάτικες θεατρικές παραστάσεις

Κοζάνη: «Μας σφάλτσαν μέσα» από τους Κασμιρτζίδις

Τη θεατρική παράσταση «Μας σφάλτσαν μέσα», στο γλωσσικό ιδίωμα της Κοζάνης,  παρουσιάζει, η θεατρική ομάδα του συλλόγου Κασμιρτζίδες. Η τελευταία παράσταση θα δοθεί σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον σύλλογο ατόμων με αυτισμό.

Κοζάνη: «Ηλέκτρα Σούρδα», από τη Θεατρική Σκηνή Κοζάνης Πέμπτη 23 έως Σάββατο 25/2/2023

Με την παρωδία της «Ηλέκτρας» του Σοφοκλή στο Κοζανίτικο Ιδίωμα, «Ηλέκτρα Σούρδα», δίνει το παρόν στην φετινή Αποκριά, Η Θεατρική Σκηνή Κοζάνης.  Το έργο θα παρουσιαστεί, σήμερα και αύριο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», με δύο παραστάσεις καθημερινά, στις 19:00 και στις 21:00. 

Η διασκευή, η σκηνοθεσία και τα κοστούμια του έργου είναι του Νικόλαου Κέφαλου, η πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Παπαδημητρίου, και τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν: Ηλέκτρα: Μανώλης Μαρκόπουλος, Κλυταιμνήστρα: Κώστας Καραματσούκας, Χρυσόθεμις: Αγγέλα Δήμου – Ρούση, Ορέστης: Γιώργος Παπαδόπουλος, Αίγισθος: Γιάννης Δαδαμόγιας, Πυλάδης: Παναγιώτης Λαμπίδης, Παιδαγωγός: Νίκος Κέφαλος και στον χορό θα είναι οι:  Εύη Κατσίκα, Άνθη Καπέλα, Έφη Λάτσκου και Αθηνά Σταυριανουδάκη. Η γενική είσοδος είναι 10€, ενώ το μειωμένο εισιτήριο για Μαθητές, Φοιτητές, Ανέργους, Πολυτέκνους είναι 8€.

Πτολεμαΐδα: Κοπή βασιλόπιτας της «Διαβητικής πορείας»

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του, διοργανώνει ο Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κοζάνης «Διαβητική πορεία» την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:00 στο καφέ «Floka», στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος