Κοζάνη: Κλοπή σε κατάστημα αθλητικών ειδών από ανήλικους

Πέντε ανήλικοι, τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου οι 4 ανήλικοι από κοινού αφού εισήλθαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Κοζάνη, προσποιούμενοι τους πελάτες, κατάφεραν να αφαιρέσουν με τη μέθοδο της απασχόλησης είδη ένδυσης, συνολικής χρηματικής αξίας 576,91 ευρώ.

Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε, ότι ο πέμπτος ανήλικος έλαβε ένδυμα από τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα είδη και συνελήφθη επίσης. Επιπλέον, συνελήφθησαν επτά ενήλικα άτομα και αναζητούνται δύο ακόμη, για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων, ενώ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους τα αφαιρεθέντα είδη ένδυσης. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος