Κοζάνη: Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη μνήμη του Γιάννη Καραχισαρίδη από το ΔΗΠΕΘΕ

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Καραχισαρίδη, διοργανώνει το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, αποτίοντας με αυτό τον τρόπο ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του, που στήριξε, προώθησε και αγκάλιασε τις τοπικές θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες.

Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στην «Εναλλακτική Σκηνή», στις 21:00, η θεατρική ομάδα «Κόκκινη Κουίντα» θα παρουσιάσει τα έργα «Η κυρία Μαρίτσα» του Κώστα Μουρσελά, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λεπίδα και τα έργα «Η ζωή είναι ωραία» και «Κλειστές πόρτες» του Αχιλλέα Αρχοντή.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στην «Αίθουσα Τέχνης», στις 21:00, η θεατρική ομάδα «Βόρειο Πεδίο», θα παρουσιάσει το έργο «HYPERSPACE ή Αλλιώς…» της Δανάης Λιοδάκη, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μπαμπίλα.

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στην «Αίθουσα Τέχνης», στις 21:00, ο «Μικρασιατικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας» θα παρουσιάσει την παράσταση «Φόνος στην οδό Λουρσίν» του Ευγένιου Λαμπίς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ιωαννίδη.

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στην  Εναλλακτική Σκηνή», στις 21:00, το «Ονειρόδραμα», θα παρουσιάσει την παράσταση «Η Νύχτα Των Μυστικών», του Γκάμπριελ Αρουτ, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στην «Εναλλακτική Σκηνή», στις 21:00, το «Θεατροδρόμιο» Κοζάνης, θα παρουσιάσει την παράσταση «Οι Πιο Δυνατές» της Άννας Ανδριανού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κοντορίκου.

Την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στην «Αίθουσα Τέχνης», στις 21:00 η «Θεατρική Σκηνή Κοζάνης», θα παρουσιάσει το έργο «Ρωξάνη» του Νικόλαου Κέφαλου, ο οποίος σκηνοθετεί και την παράσταση. Η γενική είσοδος είναι 7€, ενώ το ενιαίο εισιτήριο για όλες τις παραστάσεις, παρέχεται με έκπτωση 50%,δηλαδή 21€. Ισχύουν και εισιτήρια του ΟΓΑ. Εισιτήρια προ πωλούνται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στο  καταστήματα Wind και ηλεκτρονικά στο viva.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος