Κοζάνη: Έτοιμο το Κέντρο Υγείας Σερβίων ως εμβολιαστικό

Πανέτοιμο είναι το Κέντρο Υγείας Σερβίων να λειτουργήσει ως Εμβολιαστικό Κέντρο με δύο γραμμές εμβολιαστικές από το Σάββατο 3 Απριλίου, για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων.

Το Κέντρο Υγείας Σερβίων που μπαίνει τις επόμενες ημέρες στην μάχη για τον εμβολιασμό της περιοχής, αποτέλεσε ζητούμενο των κατοίκων και της Δημοτικής Αρχής, ενώ είχε ανακοινωθεί από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τις προηγούμενες ημέρες.  Μάλιστα έγινε γνωστό με ανακοίνωση της Διεύθυνσης του  Κέντρου Υγείας, όπου εδόθησαν και οδηγίες για την  προσέλευση των πολιτών.

«Ενημερώνουμε τους πολίτες που θα προσέρχονται στο Κέντρο Υγείας Σερβίων μετά από ραντεβού τους για εμβολιασμό, πως η είσοδος του εμβολιαστικού κέντρου βρίσκεται παραπλεύρως του κτιρίου αριστερά αμέσως μετά την είσοδο στον περίβολο του Κέντρου Υγείας προς τον χώρο των ασθενοφόρων. Για τα εμβόλια δεν προσερχόμαστε από την κύρια είσοδο του κτιρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κοζάνη: Έτοιμο το Κέντρο Υγείας Σερβίων ως εμβολιαστικόΤο Κέντρο Υγείας Σερβίων επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας, Ηλία Τοπαλίδη, και συναντήθηκε μαζί με το Διευθυντή του, Λάζαρο Πάσχο, από τον οποίο  και ενημερώθηκε για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 -2020 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης και για την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μέσω του ίδιου προγράμματος.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως και στις περισσότερες δομές υγείας παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας οικίσκο, ανταποκρινόμενη άμεσα στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Τέλος, ο κ. Κασαπίδης επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής να στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Περιφέρειάς μας, όπως κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα από την έναρξη της πανδημίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος