Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου από τις 15:30 έως τις 19:30 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Καρυδίτσας Κοζάνης. Παράλληλα θα γίνεται και δειγματοληψία για δωρητές μυελού των οστών. Τη δράση διοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών “Σταγόνα Ελπίδας”.
(Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών), η κοινότητα Καρυδίτσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Γαύρος» και ο Σύλλογος Γονέων κηδεμόνων του σχολείου. Την αιμοληψία θα κάνει το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.
Εθελοντική αιμοδοσία στον Περδίκκα
Την 7η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Κοινότητα Περδίκκα, την Τετάρτη 11.2.2026, για την τράπεζα αίματος του χωριού. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα, από τις 17:00 έως τις 20:00.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος