ertnews.gr

Κοζάνη: Ερώτηση Κ. Βέττα για κλείσιμο υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ

11/10 13:23
Κοζάνη: Ερώτηση Κ. Βέττα για κλείσιμο υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ και τη συνολική υποβάθμιση των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας του δήμου Κοζάνης, κατέθεσε η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.. Καλλιόπη Βέττα.

Η ερώτηση βασίζεται σε υπόμνημα της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας σχετικά με το κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή, που εξυπηρετούσε 7 κοινότητες (Κρόκος, Άνω και Κάτω Κώμη, Μηλιά, Σπάρτο, Κοντοβούνι, Καισαρειά) και περίπου 6.000 κατοίκους, οι οποίοι πλέον, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτησή τους.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται, με το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών, προβλέπεται η κάλυψη τεράστιων αποστάσεων από έναν μόνο διανομέα, η κατάργηση της παράδοσης κατ΄οίκον και η έκθεση της αλληλογραφίας των κατοίκων σε δημόσιο χώρο, γεγονός που εγείρει πολλά ζητήματα για την ακρίβεια και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως επίσης και για την υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων. Τέλος, στην ερώτηση καταγράφεται το αίτημα επαναλειτουργίας των ταχυδρομικών υπηρεσιών, γεγονός που θα συμβάλλει, όπως αναφέρεται, στην εξυπηρέτηση μιας ζωτικής σημασίας ανάγκης για τη ζωή των πολιτών της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version