Κοζάνη: Έρευνες στη λίμνη Πολυφύτου για ένα 55χρονο

Στην περιοχή της λίμνης Πολυφύτου Κοζάνης επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, των Πυροσβεστικών δυνάμεων και κατοίκων της περιοχής, για τον εντοπισμό ενός 55χρονου, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε στην αστυνομία το απόγευμα.

Ο 55χρονος, πού και στο παρελθόν είχε κάνει κάτι ανάλογο, έφυγε από το πρωί από το σπίτι του χωρίς να δώσει στη συνέχεια σημεία ζωής. Οι έρευνες γίνονται στην περιοχή της λίμνης Πολυφύτου, καθώς εκεί έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών ψαράδων, Νίκου Κουρτίδη, ο αγνοούμενος ήταν περίπου στις 8:30 το πρωί πάνω στη γέφυρα της λίμνης, γεγονός, που όπως είπε στην ΕΡΤ Κοζάνης, του προξένησε εντύπωση.

Μάλιστα μόλις δηλώθηκε η εξαφάνισή του και χρειάστηκε και η συνδρομή και των ψαράδων της λίμνης ο κ. Κουρτίδης έδωσε στην Αστυνομία τα χαρακτηριστικά του, τα οποία ήταν τα ίδια με του αγνοούμενου.

Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι από περίπου εκείνη την πρωινή ώρα σταμάτησε να λειτουργεί και το κινητό του τηλέφωνο. Μέχρι πριν από λίγο δύο ψαράδες της περιοχής έκαναν έρευνα με τις βάρκες τους στο σημείο εκείνο, χωρίς να εντοπίσουν κάτι.

Να σημειωθεί ότι στη Δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχουν 22 μικρές και μεγάλες λίμνες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δε διαθέτουν σωστική λέμβο και έτσι επιστρατεύονται μέχρι να έρθουν άνδρες της ΕΜΑΚ ιδιώτες, όπως έγινε και τα ξημερώματα της Δευτέρας στη λίμνη του Περδίκα με την αναζήτηση του άτυχου 40χρονου προέδρου του συλλόγου ερασιτεχνών ψαράδων Εορδαίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος