Κοζάνη: Επίσκεψη Σ. Κωνσταντινίδη στην υπό κατασκευή Πανεπιστημιούπολη

«Η Πανεπιστημιούπολη είναι έργο εμβληματικό για τον τόπο και αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για την αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος επισκέφτηκε τα υπό ανέγερση κτίρια της Πανεπιστημιούπολης στην περιοχή ΖΕΠ στην Κοζάνη, και ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, διαπίστωσε , όπως είπε, ότι «σε λίγους μήνες θα είναι δυνατή η σταδιακή μετεγκατάσταση κάποιων υπηρεσιών και τμημάτων του πανεπιστημίου στα υπό κατασκευή κτίρια. Η ευρύτερη έκταση έχει σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης, απολύτως πρόσφορες και συμβατές με τον σχεδιασμό για τη Δίκαιη Μετάβαση, οι οποίες δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες».

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Κωνσταντινίδης ενημέρωσε τον αρμόδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση Υφυπουργό, κ Συρίγο, για την πρόοδο του έργου και τον προσκάλεσε να το επισκεφθεί, για τη διαμόρφωση του αναπτυξιακού πλάνου, ενόψει και της απόφασης του Πρωθυπουργού για τη στήριξη των περιφερειακών ιδρυμάτων της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ