Κοζάνη: Ένα μήνα μετά ταυτοποίησαν τον δράστη απάτης σε βάρος 78χρονης – Την έπεισαν να τους παραδώσει 30.000 ευρώ

Ένας 33χρονος είναι ο δράστης απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σε περιοχή της Κοζάνης. Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας, ώστε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης να καταφέρουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που παρέλαβε από την 78χρονη 30.000 ευρώ, προκειμένου να υποβληθεί – όπως την έπεισαν – η κόρη της άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, η 78χρονη κατήγγειλε ότι στα τέλη Απριλίου άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, υποδυόμενος τον γιατρό νοσοκομείου και από κοινού με άγνωστη γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι ήταν η κόρη της, με το πρόσχημα της άμεσης χειρουργικής επέμβασης της κόρης της, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, που παρέδωσε σε άγνωστο άνδρα.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό ποσό από την 78χρονη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος