Εκλογή επικεφαλής για τις επόμενες εκλογές στην παράταξη «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης, «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», για τις επόμενες εκλογές, αναμένεται να εκλεγεί κατά τη διάρκεια της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης της Κίνησης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί στην Αίθουσα Τέχνης. Παράλληλα θα γίνει εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί ο οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τη Γενική Συνέλευση, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», αναφέρει ότι, μετά το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, συνεχίζει να υπηρετεί τον τόπο από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, οργανωμένα, θεσμικά και τεκμηριωμένα, έχοντας ως μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου Κοζάνης και των κατοίκων του, σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία για όλους.

Στόχος της Δημοτικής Κίνησης, όπως αναφέρει, είναι να συνεχίσει να είναι χρήσιμη για τον τόπο και για το λόγο αυτό θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές, ως μια αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα, με εμπειρία, συνεχείς δράσεις και λειτουργία και καινούριες ιδέες και προτάσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος