Κοζάνη: Εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 49η επέτειο της εξέγερσης των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, διοργανώνει αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία Νίκης Κοζάνης,το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης της ΑΔΕΔΥ.Επίσης, ανάλογη συγκέντρωση για την επέτειο εξέγερσης του πολυτεχνείου διοργανώνει αύριο Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 18:30 μ.μ, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το Συνδικάτο Οικοδομών και Συναφών Επαγγελμάτων Κοζάνης. Τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης του λάου μετά απο 49 χρόνια, όπως αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδόμων, “παραμένουν επίκαιρα και δείχνουν τον δρόμο για ακόμα πιο αποφασιστικούς, μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για αξιοπρεπή ζωή µε σύγχρονα δικαιώματα”.

Τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στις 18:00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου από τον ξεσηκωμό του Νοέμβρη, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με τίτλο «Μάθε την αλήθεια για το Πολυτεχνείο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 14:00 μ.μ στο θεατράκι της Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ. Αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, οι φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία, στις 19:00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος