Κοζάνη: Έφτασαν  τα πρώτα αστυνομικά οχήματα

Κοζάνη: Έφτασαν  τα πρώτα αστυνομικά οχήματαΤα πρώτα 6 αστυνομικά οχήματα, από τα 27 συνολικά που θα δοθούν έως το τέλος Απριλίου, παρέλαβε, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας. Τα πρώτα περιπολικά οχήματα, μάρκας  Nissan Qashqai , προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Τομέα Συνόρων και θεωρήσεων του ταμείου εσωτερικής ασφάλειας για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Κοζάνης. Τα οχήματα που έφτασαν  θα κατανεμηθούν, από 2 στα τμήματα τροχαίας σε Κοζάνη, και Πτολεμαΐδα και από 1 στα Α.Τ. Βοΐου και Σερβίων-Βελβεντού.

Κοζάνη: Έφτασαν  τα πρώτα αστυνομικά οχήματαΌπως δήλωσε κατά την διάρκεια της παραλαβής  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Κεραμάς τα 27 Nissan Qashqai θα ενισχύουν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας  εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες  εργασίας για το προσωπικό, αλλά και την πρόληψη και αποτροπή της εγκληματικότητας.  Ο κ. Κεραμάς υπογράμμισε ότι εκτός από τη Διεύθυνση Κοζάνης, θα παραδοθούν οκτώ στην Φλώρινα, οκτώ στην Καστοριά και 5 στα Γρεβενά, Κοζάνη: Έφτασαν  τα πρώτα αστυνομικά οχήματαενώ  ακόμα τέσσερα Citroën Jumper θα διατεθούν, από δύο σε Καστοριά και Φλώρινα. Ενώ  ακόμα 2 οχήματα  20 θέσεων θα διατεθούν επίσης σε Καστοριά και σε Φλώρινα και συνολικά 12 κατασχεμένα επίσης αυτοκίνητα.

Κοζάνη: Έφτασαν  τα πρώτα αστυνομικά οχήματαΑπό την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης Σπύρος Διόγκαρης, αφού αναφέρθηκε στην παράδοση των νέων  οχημάτων, τα οποία  ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  κατά την διάρκεια της επίσκεψη του  σημείωσε ότι  τέλη  Απριλίου θα παραληφθούν άλλα 10 περιπολικά Peugeot 308 και ένα βαν μεταφοράς προσωπικού εννιά θέσεων καθώς και δυο κατασχεμένα από εγκληματικές ενέργειες. Ο κ. Διόγκαρης σημείωσε  ακόμα, ότι  παραλήφθηκαν φορητά ραντάρ, αλεξίσφαιρα κράνη, κράνη δικυκλιστών και γιλέκα τροχαίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος