Κοζάνη: Ε’ Συνέδριο Ιστορίας – Παρασκευή 24 και Σάββατο 25/11

Το Ε’ Συνέδριο Ιστορίας με τίτλο: «Συναρθρώσεις ιδεών στον Νεοελληνικό Διαφωτισμό: κατοπτρισμοί στην Βιβλιοθήκη Κοζάνης», διοργανώνουν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοέμβρη, η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Οι εργασίες του συνεδρίου και τις δύο ημέρες  θα διεξαχθούν από τις 17:00 έως τις 21:00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, με τη συμμετοχή δεκαέξι εισηγητών. Την Παρασκευή, μετά την εισαγωγική ομιλία, θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρία, με θέμα «Η Κοζάνη στην ευρυχωρία του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού».

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν η δεύτερη και η τρίτη συνεδρία, με τίτλο «Εκπαίδευση και Ιδεολογία» και «Λογιοσύνης Τεκμήρια», αντίστοιχα. Το Ε’ Συνέδριο Ιστορίας θα ολοκληρωθεί με συζήτηση και την παρουσίαση των συμπερασμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος