Κοζάνη: Δύο υποψήφιοι για τη Δ.Ε.Ε.Π

Ο Άρης Κουρκούτας και ο Λύσανδρος Μεταξάς είναι οι δύο υποψήφιοι για την προεδρεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας (πρώην ΝΟΔΕ), στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Υποψήφιοι για τις 9 θέσεις των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, είναι οι:  Στέλλα Γρίβα, Πάρις Δαδόπουλος, Σπύρος Ιωαννίδης, Νίκος Καντερλιώτης, Θωμαή Κορδίστα, Χρυσούλα Μαρκούση, Θωμάς Νικολαΐδης, Γρηγόρης Πούχιας, Δημήτρης Ραμπίδης, Νίκος Τσαγκαδούρας και Χάρης Χελάς,

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και οι εκλογές στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ. Στη ΔΗΜΤΟ Κοζάνης μοναδικός υποψήφιος είναι ο Βασίλης Μαμάτσιος. Επίσης από μία υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου έχουμε στις ΔΗΜΤΟ, Σερβίων τον Κώστα Τζιούτζιο, Βελβεντού τη Ρίτσα Θεοχαροπούλου και Βοϊου την Ξανθίππη Τσίτσα.

Στη ΔΗΜΤΟ Εορδαίας, δεν θα διεξαχθούν εκλογές, αφού δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για μέλη της τοπικής οργάνωσης και έτσι θα γίνει ορισμός. Υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου στην Τοπική Οργάνωση Εορδαίας είχαν δηλώσει, ο Βασίλης Λιάνας και ο Αλέξανδρος Λούσιος.

Γρεβενά: Οι υποψήφιοι των εκλογών στη ΝΔ

Δύο θα είναι οι υποψήφιοι για την εννεαμελή Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Γρεβενών της Ν. Δ., ο νυν πρόεδρος Λεωνίδας Τεντόγλου και ο Γρηγόριος Γκάνης.
Υποψήφιοι για μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα είναι οι: Ελευθέριος Γερομίχος, Χαράλαμπος Γκαντήραγας, Μαρία Καψή, Δημήτριος Ντόνας, Αλέκος Ντούνας, Σπυριδούλα Ούρδα, Άννα Παπαδοπούλου, Μαρία Πίπιλα, Στέφανος Πλακίδας, Κωνσταντίνος Σούλας, Ηλίας Στόκας, Κωνσταντίνος Τζάτζης, Μαρία-Ιωάννα Τριγώνη και Σοφία Τσένη-Πλιάτσικα. Για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.ΤΟ) Γρεβενών υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο Βάϊος Κόραβος και για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.ΤΟ) Δεσκάτης ο Ιωάννης Λαβός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος