Το εταιρικό κοινωνικό της πρόσημο προς τις Τοπικές Κοινότητες της Δυτικής Μακεδονίας, απ’ όπου διέρχεται ο αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου, απέδειξε ο ΔΕΣΦΑ με την παροχή δώδεκα απινιδωτών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία των οικισμών με σκοπό να σώζουν ζωές.
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, στελέχη του ΔΕΣΦΑ έστειλαν το μήνυμα της συνεργασίας με την τοπική κοινωνία σε διάφορα επίπεδα, τονίζοντας πως αυτή η σχέση μόλις άρχισε και δεν θα μείνει μόνο στην παροχή των απινιδωτών, αλλά θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η υλοποίηση του σχεδιασμού για τον ενεργειακό χάρτη της περιοχής, προκειμένου να δοθούν λύσεις υποστήριξης σε μικρές μονάδες του πρωτογενούς και του βιομηχανικού τομέα της Δυτικής Μακεδονίας.
«Θέλουμε να περάσουμε ένα κοινωνικό μήνυμα ξεκινώντας από τη Δυτική Μακεδονία. Σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός μεγάλου αναπτυξιακού έργου που είναι ο κλάδος της Δυτικής Μακεδονίας. Ένα μεγάλο έργο που πέρασε από την περιοχή, δημιούργησε μια προσωρινή όχληση αλλά τα αποτελέσματα είναι μεγάλα, σημαντικά για την χώρα και την περιοχή», τόνισε ο Ανώτατος Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών/Διαχείρισης Έργων του ΔΕΣΦΑ, Ιωάννης Χωματάς.
Ρεπορτάζ Μ. Κεσκιλίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος