Διημερίδα με θέμα τη Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6.3.2026 (15:30–20:30) και το Σάββατο 7.3.2026 (9:00–15:30), στο Αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.
Η διημερίδα αποτελεί μια συστηματική προσπάθεια ενίσχυσης της διεπιστημονικής συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών υγείας, κοινωνικών υπηρεσιών, δημόσιων φορέων και πολιτών, με στόχο την ολιστική προσέγγιση του χρόνιου ασθενή και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν διαδραστικές ομιλίες ειδικών, θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια διαχείρισης ασθενών και θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τα δικαιώματα του πολίτη – ασθενή. Θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 35 ομιλητές, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, κοινωνικοί λειτουργοί, δικηγόροι, εκπρόσωποι Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας και του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), καθώς και υπεύθυνοι θεραπευτηρίων και γηροκομείων. Είσοδος ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Τη διημερίδα διοργανώνουν, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης, ο Δήμος Κοζάνης και το Ενιαίο Κοινωνικό Δίκτυο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος