Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης έχει προγραμματίσει διανομή νωπών κρεάτων (χοιρινό και μοσχάρι) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΒΥΣ για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).
Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 7 ΜαΪου έως και την Τετάρτη 9 ΜαΪου από τις 10.00π.μ έως 15.00μ.μ στο κτίριο των Σαράντα μαρτύρων (Κ.Η.Φ.Η) Πλακοπίτη 11 Κοζάνη.
Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος