Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος Διαλογή στην Πηγή Βιοαποβλήτων που πραγματοποίησε στην περιοχή «Πλατάνια- Παναγίας Φανερωμένης» ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ επεκτείνουν το πρόγραμμα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.
Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε 28/03/2018 ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου σε συνεργασία με τον σύλλογο.
Οι κάτοικοι της περιοχής που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αφού ενημερώθηκαν για την διαδικασία εφαρμογής του, παρέλαβαν το ειδικό καδάκι καφέ χρώματος και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Όσοι διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα κατά τις εργάσιμες ήμερες και ώρες προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Δήμος Κοζάνης : 24613 50444 (Γραμματικός Παναγιώτης)
- ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ : 24610 45531 (Ιασωνίδου Φρόσω – Μάρκου Εύη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος