Κοζάνη: Διαδικτυακές παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Με  έναν δραματικό μονόλογο για την απώλεια, ξεκινά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Κοζάνης, τις  διαδικτυακές του παραστάσεις, από αύριο Παρασκευή 16 Απριλίου.

Πρόκειται  για  τον μονόλογο  «Μετά Τον Βυσσινόκηπο», ο οποίος  συνδυάζει την ιστορία της Λιουμπόβ Αντρέϊεβνα, βασικής ηρωίδας του έργου του Αντόν Τσέχοφ «Βυσσινόκηπος» και της Ανθής, μιας απλής γυναίκας που διώχτηκε από την πατρίδα της.

Κοζάνη: Διαδικτυακές παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ«Οι  θεατρόφιλοι και οι διαδικτυακοί  φίλοι, μπορούν να απολαύσουν την δουλειά  και τις δράσεις μας», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Καλλιτεχνικός  Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου –ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ –Κοζάνης, Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι « στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, οι παραστάσεις αυτές δίνουν την δυνατότητα επαφής,  γνωριμίας και επικοινωνίας , η  οποία ξεπερνά τα όρια της περιοχής και απευθύνεται επίσης, στους απόδημους και σε  όλο τον κόσμο» .

Η παράσταση διαρκεί 60 λεπτά και αναφέρεται ειδικότερα σε όλες τις  γυναίκες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους  και βιώνουν την  απώλεια του δικού τους “Βυσσινόκηπου” και της δικής τους ευτυχίας, όταν διώχτηκαν από τις πατρίδες τους.

Στο τραγούδι της παράστασης «Όχι Άλλες Θάλασσες» , είναι η  γνωστή ερμηνεύτρια  Αλέκα Κανελλίδου, ενώ   τα   κείμενα-σκηνοθεσία και μουσική κινηματογράφηση είναι του Βασίλη Μυριανθόπουλου , Κωνσταντίνου Κωτούλα και Δημήτρη Ζωγραφάκη, με την  Γωγώ Μπρέμπου να ερμηνεύει.

Ημερομηνίες και ώρες προβολής:

Viva on Demand, από  Παρασκευή 16 Απριλίου  στις 19:00 έως και  την Δευτέρα  19  Απριλίου  στις 19:00  και  από τις  23  Απριλίου  στις 19:00 έως και τις 26  Απριλίου, επίσης στις 7 το απόγευμα.

Η  τιμή  του εισιτηρίου είναι  6 ευρώ  και  η πώληση  γίνεται  στα:

 ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος