ertnews.gr

Κοζάνη: Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

14/02 09:43
Κοζάνη: Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Με Ποντιακή βραδιά συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Στις 6.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ στην  Κεντρική Πλατεία: Χορωδία και χορευτικό των ποντιακών σωματείων του Δήμου Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος και τα ποντιακά σωματεία θα προσφέρουν ποντιακά εδέσματα από το κατάστημα «ΒΕΡΜΙΟΥ ΓΗΣ».

-Στις 8.30 μ.μ. στην  Κεντρική Πλατεία: Φανός Αριστοτέλης. Χορευτικό & Φανός.

– Στις 9.00 μ.μ  στην Κεντρική Πλατεία: θα εμφανιστεί  Ο φιλοξενούμενος του Λαογραφικού Ομίλου Φίλοι της Παράδοσης  «Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μαλγάρων» Θεσσαλονίκης.

-Στις 9.00  το βράδυ το γλέντι μεταφέρεται στον  Φανός Αριστοτέλης

Και επίσης στις 9.00 το βράδυ στην Πλατεία Λασσάνη: Γλέντι Λαογραφικού Ομίλου «Φίλοι της Παράδοσης». Στην Αιανή  στις 8 το βράδυ  Άναμμα Φανού «Λακουστά»

 

Κοζάνη: Αποκριάτικη εκδήλωση

Αποκριάτικη εκδήλωση διοργανώνει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κοζάνης σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί. Στην εκδήλωση συμμετέχουν το Μουσικό σχολείο Πτολεμαϊδας, η ΣΕΚ ΟΑΕΔ Κοζάνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Νικόπολης « Αη Γιάννης» και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version