Κοζάνη: Ανακήρυξη συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αγάπιο Γαβριηλίδη

«ΑΝΑ.Σ.Α» θα ονομάζεται η παράταξη της οποίας θα ηγείται ο επιχειρηματίας και επί σειρά ετών Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κοζάνης, Αγάπιος Γαβριηλίδης, προκειμένου να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές, επιλέγοντας τα αρχικά των λέξεων “Ανάπτυξη-Συμμετοχή –Αλληλεγγύη”,  που θα αποτελούν και την βάση του προγράμματος της νέας Δημοτικής Κίνησης στο Δήμο Κοζάνης.

Η παρουσίαση των αρχών του συνδυασμού “ΑΝΑ.Σ.Α.”, με υποψήφιο δήμαρχο Κοζάνης τον Αγάπιο Γαβριηλίδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης παρουσία πλήθους κόσμου. Επιχειρηματίες, επιστήμονες, εργαζόμενοι, συγγενείς και φίλοι, άτομα  κάθε ηλικίας και από όλους τους κομματικούς  χώρους έδωσαν το παρόν στην πρώτη παρουσίαση του προγράμματος και των αρχών του συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α».

Όπως τόνισε ο κ.Γαβριηλίδης τόσο σε δηλώσεις τους όσο και στην διάρκεια του χαιρετισμού του, “υπάρχει ένας πυρήνας αξιόλογων ατόμων που γιγαντώθηκε σε έξι μήνες, προχωρά χωρίς κομματικές ταυτότητες υπογραμμίζοντας ότι  έχει ολοκληρώσει μεγάλο μέρος  του ψηφοδελτίου, με το ποσοστό να αγγίζει το 60%“.

Κάνοντας χρήση των τριών λέξεων όπου και θα στηριχθεί το πρόγραμμα της νέας Δημοτικής Κίνησης, ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε ότι “είναι επίκαιρες όσο ποτέ και επεσήμανε ότι θα αποτελέσουν τον  στόχο της  παράταξη του,  η ανάπτυξη, η αλληλεγγύη της κοινωνίας η οποία «πρέπει να γνωριστεί ξανά“, όπως είπε.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού και  υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης  άσκησε κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή που όπως είπε δεν δίνει καμιά προοπτική «Μας κουράσατε. Ήρθε η ώρα να φύγετε. Αφήστε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής να τα κάνουν άνθρωποι φρέσκοι που έχουν όρεξη για δουλειά .Αφήστε τα πεπραγμένα της αρχής σε ανθρώπους που ξέρουν να παλεύουν, είναι μαχητές. Ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς», ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ακόμα ότι “η Δημοτική Αρχή σταμάτησε να ακούει, δεν αφουγκράζεται τον πολίτη και το κυριότερο δεν θέλει να μάθει“.

Καταλήγοντας ο κ. Γαβριηλίδης επεσήμανε πως ο δήμος Κοζάνης χρειάζεται μια ανάσα, γιατί ασφυκτιά από το παλιό και το κουρασμένο.

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος