Κοζάνη: 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στο Βελβεντό

Το 1ο  Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών  θα πραγματοποιηθεί από 1 εως 3 Ιουλίου 2022 στο Βελβεντό Κοζάνης. Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» θα συμμετέχουν 15 χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών έχει σκοπό να καθιερωθεί και να εδραιωθεί ως θεσμός, για την προαγωγή της χορωδιακής μουσικής, την ανάπτυξη του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου και την καλλιέργεια του μουσικού αισθήματος. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η διάδοση, η προβολή και η ανύψωση της χορωδιακής μουσικής, που συμβάλλει στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την προβολή της μουσικής, μέσω της συνεργασίας των χορωδιών.

Η Τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, ώρα 19:00, στο Ανοιχτό Θέατρο του Αθλητικού κέντρου Βελβεντού, ενώ η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό.

Το 1ο  Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στο Βελβεντό, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ενώ συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Βελβεντού και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Βελβεντού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος