Καστοριά: Συνάντηση Κεπαπτσόγλου – Ζαχαράκη με επίκεντρο τα ιαματικά λουτρά και τον εναλλακτικό τουρισμό

Την αξιοποίηση του ιαματικού-θεραπευτικού τουρισμού,  με την επέκταση των Ιαματικών Λουτρών Αμμουδάρας, έθεσε ως βασική προτεραιότητα ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, κατά την συνάντηση που είχε, με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στην Π.Ε. Καστοριάς.

Στην  συνάντηση υπογραμμίστηκε η δυνατότητα ενίσχυσης του εναλλακτικού τουρισμού, μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στον Αλιάκμονα και την ανάπλαση της παραποτάμιας περιοχής και του δασυλλίου, ενώ ζητήθηκε επίσης η εξασφάλιση χρηματοδότησης, προκειμένου να αναδειχθεί το Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Νοστίμου, σε συνδυασμό με το Γεωπάρκο Ασπροκκλησιάς και ξεχωριστό κονδύλι για τη μουσειολογική μελέτη που απαιτείται, για την έναρξη λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου.

Καστοριά: Συνάντηση Κεπαπτσόγλου – Ζαχαράκη με επίκεντρο τα ιαματικά λουτρά και τον εναλλακτικό τουρισμό

Η Υφυπουργός Τουρισμού, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πολιτιστικό Κέντρο, όπου ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην έτοιμη μελέτη που υπάρχει για την προμήθεια εξοπλισμού, προκειμένου να καταστεί το Πολιτιστικό Κέντρο και συνεδριακό, κάτι που η κ. Ζαχαράκη αποδέχθηκε και  δήλωσε ότι «συμφωνεί»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος