Καστοριά: Η Ολ. Τεληγιορίδου για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

«Επιλύονται όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια που παρουσιάστηκαν στο ζήτημα της τακτοποίησης του οικοπέδου για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς και μέσα στους επόμενους μήνες, κατά την διάρκεια του έτους,  θα υπάρξει οριστική λύση στο θέμα που παραμένει άλυτο για 12 χρόνια».

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Κοζάνης, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τεληγιορίδου, απαντώντας στην κριτική που της άσκησε πρόσφατα  η Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ  Μαρία Αντωνίου, η οποία  έκανε λόγο για ψέματα και άγνοια και υπογράμμισε  για την Κυβερνητική Βουλευτή ότι «Το πρόβλημα δεν είναι τα τυφλά οικόπεδα, αλλά ότι κάποιοι δεν ξέρουν την τύφλα τους».

Σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Κοζάνης, η κ. Τεληγιορίδου  χαρακτήρισε «χαμηλής πολιτικής αξίας» την κριτική της κ. Αντωνίου και ανέφερε ότι «με την συνεργασία του Δήμου Καστοριάς και του αρμοδίου Υπουργείου, ξεπερνιούνται ένα-ένα όλα τα εμπόδια που έχουν προκύψει για την αντιμετώπιση του προβλήματος, σχετικά με το οικόπεδο για το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη Αντώνης Μαυρίδης

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος