Εκδηλώσεις και δράσεις, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, με κύριο σύνθημα για φέτος «Δώσε αίμα, δώσε ελπίδα: Μαζί σώζουμε ζωές». Στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, είναι να τιμήσει τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη για την ανιδιοτελή προσφορά του και να προωθήσει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, που είναι κορυφαία πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας και εθελοντισμού.
Την Τετάρτη 11 Ιουνίου, μέλη στου συλλόγου θα βρίσκονται για ενημέρωση στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης, όπου στις 15:30 θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η αιμοδοσία θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου στην οδό Παύλου Χαρίση 23).
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με ομιλίες για την Αιμοδοσία, τη δωρεά Ιστών και Οργάνων, τη δωρεά Μυελού των Οστών και μουσικό πρόγραμμα.
Το Σάββατο 14/6 και την Κυριακή 15/6 μέλη του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής», θα βρίσκονται στον Δημοτικό Κήπο για εγγραφή νέων υποψήφιων δωρητών Μυελού των Οστών και για ενημέρωση σχετικά με τη «Δωρεά Ζωής».
Την Τετάρτη 18 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Παρασκευής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος