Γρεβενά: Συνάντηση Α. Πάτση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε),  Δημήτρη Μελά, είχε χθες Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που προέκυψαν από τη διασταύρωση των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης, με τα στοιχεία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτου (ΑΤΑΚ), της επιλεξιμότητας αγροτεμαχίων, των ψηφιοποιημένων αγροτεμαχίων και την κατανομή κοινοτικού, δημόσιου βοσκοτόπου κατά την πληρωμή.

Επίσης έγινε συζήτηση για τις βιολογικές καλλιέργειες την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τα δικαιώματα των ανθρώπων, που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στην Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα στα Γρεβενά.

Ακόμη συζητήθηκε το θέμα σχετικά με τη λίστα με διοικητικές ενέργειες και ενστάσεις από αγρότες της ΠΕ Γρεβενών, τους οποίους εκπροσώπησε ο κ. Πάτσης, ώστε οι φάκελοι που κατέθεσαν με εκ νέου διορθώσεις (λόγω λαθών) να προσεχθούν και να ελεγχθούν με μεγάλη προσοχή και εξονυχιστικά, ώστε να αποδοθεί δίκαιη αντιμετώπιση και εκπόνηση της τελικής απόφασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος