Γρεβενά: Πρόγραμμα αυτόνομης διαβίωσης ΑΜεΑ

Στα Γρεβενά και στη Μαθητική Εστία βρίσκεται από χθες (3/1/2018) ομάδα εφήβων και ενηλίκων ατόμων με αναπηρίες, στο πλαίσιο πολυήμερου προγράμματος διαβίωσης, το οποίο συνδιοργανώνεται, από τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ, το Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες, την Ιερά Μητρόπολη, την Περιφερειακή ενότητα και το δήμο Γρεβενών.

Στόχος του προγράμματος είναι η διαμόρφωση της προσωπικότητας των ατόμων αυτών, ώστε να μπορούν να είναι κατά το δυνατόν αυτόνομα ως προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Το πρόγραμμα αυτό θα περιλαμβάνει σειρά επισκέψεων στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, αλλά και σε άλλα αξιοθέατα των Γρεβενών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος