Γρεβενά: Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Οσίου Νικάνορα

Θρησκευτικές λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από αύριο Σάββατο 6 μέχρι κα τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 στο Μοναστήρι του Οσίου Νικάνορα στη Ζάβορδα Γρεβενών.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 στις 6:00 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην κυρίως Μονή και στις 7:00 το απόγευμα Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Μετόχιον Αγίου Δημητρίου για τις γυναίκες.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 από τις 4:00-11:00 το πρωί θα τελεστεί ακολουθία του Όρθρου και το Πανηγυρικό  Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην κυρίως Μονή και από τις 7:00-10:30 το πρωί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μετόχιον του Αγίου Δημητρίου για τις γυναίκες, ενώ στις 6:00 το απόγευμα Πανηγυρικός μεθέορτος Εσπερινός και το Κτιτορικό  Μνημόσυνο στην κυρίως Μονή.

Τέλος της ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 6:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία «ἐπὶ τῇ μνήμῃ τοῦ Ὁσίου Καλλιστράτου, πρώτου Κτίτορος τῆς Ἱερᾶς ἡμῶν Μονῆς».

Στις τελευτές θα χοροστατούν ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού  Πατριάρχου, Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Κοζάνη: Πανηγυρίζει 6 & 7 Αυγούστου ο Ι.Ν. Αγ. Νικάνορα Κοζάνης

Πανηγυρίζει στις 6 και στις 7 Αυγούστου ο Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορα στην Κοζάνη.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα τελεστεί  στις  7:00  πανηγυρικός εσπερινός και την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 θα τελεστεί στις 7:00 το πρωϊ Όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργεία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ Παύλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος