Γρεβενά – Ν. Ανδρουλάκης: Να στηρίξουμε την κοινωνία – Δίκαιη πράσινη μετάβαση

«Στην Δυτική Μακεδονία και στα Γρεβενά έχουμε τεράστιο ζήτησμα του δημογραφικού. Έχουμε Χρέος ως Πολιτεία να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια, έχουμε χρέος να στηρίξουμε την Κοινωνία και τους συνταξιούχους» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ του Νίκος Ανδρουλάκης από τα Γρεβενά.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνέχισε, λέγοντας: «… για αυτό προτείνουμε ένα Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Επίσης, κρίσιμο για την Περιφέρεια είναι το ενεργειακό, γι αυτο θεωρούμε ότι η πράσινη μετάβαση πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο. Καλλιεργητές, αγρότες, μεταποιητές, δημοτικές κοινότητες, συνεταιρισμοί, θα έχουν την δυνατότητα κατά προτεραιότητα να κάνουν ανανεώσιμα πάρκα ενέργειας, να έχουν χαμηλό κόστος παραγωγής για τα επόμενα χρόνια. Να έχουμε μία δίκαιη μετάβαση που δεν θα οδηγεί την Ελλάδα σε νέες περιφερειακές ανισότητες και σε ένα υψηλό κόστος που θα υπονομεύσει την ελληνική παράγωγή τα επόμενα χρόνια. Χρειαζόμαστε πολιτικές πραγματικής περιφερειακής ανάπτυξης κι όχι πολιτικές που έχουν ως κέντρο ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και ανθρώπους που στηρίζουν την σημερινή κυβέρνησης της ΝΔ».

Γρεβενά – Ν. Ανδρουλάκης: Να στηρίξουμε την κοινωνία – Δίκαιη πράσινη μετάβαση

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Περιόδευσε στους πεζόδρομους και στην πλατεία και συνομίλησε και με κατοίκους της πόλης των Γρεβενών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος