Γρεβενά: Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ

Οι στόχοι και το πλάνο δράσης για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Η σύσκεψη έγινε μετά την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών που πραγματοποίησε αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., αποτελούμενο από τον Υποστράτηγο, Δημήτριο Παντελή του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α., τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., Στέργιο Μόσιαλο, και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Σπύρο Διόγκαρη. Το κλιμάκιο συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Αθανάσιος Φωλίνας,  υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και της ΑΝΚΟ, και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, Κωνσταντίνος Ντίνας.

Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι οι απαραίτητες παρεμβάσεις πρέπει να ολοκληρωθούν τάχιστα, με τη συνέργεια όλων των φορέων, ώστε το φθινόπωρο να παραδοθεί προς λειτουργία μία Σχολή σύγχρονων προδιαγραφών. Σε ανακοίνωσή της, η ΠΕ Γρεβενών, αναφέρει ότι οι παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη αναγνώρισαν τη συνδρομή της Περιφερειακής Αρχής και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να επιτευχθεί άμεσα η συμφωνία για την επαναλειτουργία της σχολής, ενώ σχολίασαν και τον αναμενόμενο θετικό αντίκτυπο που πρόκειται να έχει στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Η αγαστή συνεργασία

της Περιφερειακής Αρχής με την ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, απέδωσε καρπούς για την περιοχή, με την προσπάθεια να συνεχίζεται, προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ. να έχει τη Σχολή που της αξίζει, και τα Γρεβενά  να συνεχίσουν στον δρόμο της επανεκκίνησης που έχει ξεκινήσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος