Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου στην Κοζάνη

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, θα βρίσκεται την Πέμπτη  8 Σεπτεμβρίου 2022, στην ΠΕ Κοζάνη.

Η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου, το οποίο αποτελείται επίσης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιο Στύλιο και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των περιφερειακών εκδηλώσεων, ενόψει της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, το κυβερνητικό κλιμάκιο θα παραβρεθεί στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης (8.9.2022) στα εγκαίνια του Επιχειρηματικού Πάρκου της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ, στον κόμβο των Κοίλων Κοζάνης.

Επιπλέον, η κα Σδούκου θα ξεκινήσει την περιοδεία της από τις 10:15, με επίσκεψη στο ΕΒΕ Κοζάνης και συνάντηση με τους φορείς, στις 11:00 θα συναντηθεί, στα γραφεία της NOΔE, με τον Σύνδεσμο επενδυτών φωτοβολταϊκων Δυτικής Μακεδονίας και στις 12:15 θα βρεθεί στο δημαρχείο Εορδαίας. Στη συνέχεια, μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη θα επισκεφτούν, στις 13:30 το Παρατηρητήριο Απόλιγνιτοποίησης και στις 15:00 την ΑΕΒΑΛ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης θα ενημερώσει για θέματα αρμοδιότητάς του, που αφορούν στη Δυτική Μακεδονία, το Περιφερειακό Συμβούλιο, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Ο  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιος Στύλιος, θα επισκεφτεί στις 12:00, μονάδα στην Ακρινή, στις 12:30, πρότυπη μονάδα στον Άγιο Δημήτριο, στις 13:00, διαλογητήριο στο Μαυροδέντρι και στις 14:00 μονάδα στο Δρέπανο.

Τα μέλη του κλιμακίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στις 16:00, στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στις 17:00, θα επισκεφτούν τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος