Ο «Van Gogh αλλιώς…» είναι ο τίτλος μαθητικής έκθεσης Ζωγραφικής, που φιλοξενείται στο 1ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, ένα από τα τριάντα Σχολεία της χώρας, που στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος CODE WEEK,δημιουργούν έργα βασισμένα στον πίνακα του γνωστού Ολλανδού Καλλιτέχνη «Τα ηλιοτρόπια».
Κάθε Σχολείο, η, κάθε μαθητής δημιούργησε ένα βάζο και σε αυτό τοποθέτησε λουλούδια της προτίμησης του, αποφασίζοντας τον αριθμό των λουλουδιών και στη συνέχεια τον αντίστοιχο αριθμό.
Στις δράσεις συμπράττουν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί. Tη μαθητική έκθεση μπορούν να επισκεφθεί όποιος το επιθυμεί αύριο Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου από τις 17:30- 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των σχολείων
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος