Έφτασε στην Καστοριά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την διήμερη περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία

Στο αεροδρόμιο της Καστοριάς προσγειώθηκε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ξεκινά την διήμερη περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία στο πλαίσιο της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της περιφέρειας και σειράς άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων.  

Έφτασε στην Καστοριά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την διήμερη περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου οι Δήμαρχοι Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης και Άργος Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και Βουλευτές όλων των Νομών της Δυτικής Μακεδονίας.

Έφτασε στην Καστοριά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την διήμερη περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού είναι η Καστοριά, όπου μετέβη αμέσως μετά την προσγείωση, ενώ στην συνέχεια θα επισκεφθεί το εργοτάξιο για τη διάνοιξη της σήραγγας της Κλεισούρας, που θα φέρει πιο κοντά την Καστοριά με την Εορδαία Κοζάνης.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα και στις 12:30 το μεσημέρι θα βρεθεί στην Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης. Στη 1:30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνη Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος