Δυτ. Μακεδονία:  Παράταση δράσης για την ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών

Στις   9 Απριλίου, ορίσθηκε  η νέα καταληκτική ημερομηνία παράτασης  της υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης της δράσης, για την ενίσχυση επιχειρήσεων και την  εφαρμογή καινοτομιών ή και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας , στο πλαίσιο  του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ,  2014-2020.

Ο  Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, υπέγραψε  την σχετική τροποποίηση παράτασης, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος  που υπήρξε για την δράση, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση μικρών, πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων,  όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας.

Πρόκειται  για  επιχορήγηση με 70% , των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικής τους θέσης και η δημόσια   δαπάνη της δράσης, εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 5, 5 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης   Μαυρίδης 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ