Δ. Μακεδονία: Και τρίτος διαγωνισμός για την προμήθεια των 120 απινιδωτών

“Στον αέρα”, με δύο απανωτούς άγονους διαγωνισμούς, βρίσκεται η διαδικασία για την προμήθεια, την τοποθέτηση και τη λειτουργία  των 120 απινιδωτών στη Δυτ. Μακεδονία, η οποία αποφασίσθηκε και εντάχθηκε σε σχετικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Με τη χωροθέτηση και την επιλογή των σημείων εγκατάστασης των 120 απινιδωτών, η  Περιφερειακή αρχή προχώρησε στη διαδικασία σχετικού διαγωνισμού για την προμήθειά τους, με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που ενέκριναν ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης και το ΕΚΑΒ.

Δ. Μακεδονία: Και τρίτος διαγωνισμός για την προμήθεια των 120 απινιδωτών«Δεν υπήρξε κανένας ανάδοχος που να πληροί τις προϋποθέσεις αυτές και μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε άγονος και ο δεύτερος διαγωνισμός», τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας στη Δυτ. Μακεδονία, Ηλίας Τοπαλίδης, προσθέτοντας ότι «η Περιφέρεια θα προχωρήσει σύντομα και σε τρίτη διαγωνιστική διαδικασία, για την προμήθεια και την εγκατάσταση των 120 απινιδωτών», οι  οποίοι θα καλύψουν υπαρκτές ανάγκες στην περιοχή, σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Ο κ. Τοπαλίδης έθεσε και το θέμα της εκπαίδευσης των ατόμων που απαιτείται για την λειτουργία των απινιδωτών, υπογραμμίζοντας ότι «λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, δε μπορούσε να προχωρήσει μέχρι τώρα η αναγκαία εκπαίδευση».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος