ertnews.gr

Δήμος Βοΐου: Αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

23/08 10:41
Δήμος Βοΐου: Αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

Στον Δήμο Μαντουδίου –Λίμνης και Αγίας Άννης μετέβη το Σάββατο αποστολή του δήμου Βοϊου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Ώττα, για να παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα αγαθών η οποία συγκεντρώθηκε από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας και ποσότητα ζωοτροφών για τους πληγέντες κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος με την ιδιότητα του ως μέλος της επιτροπής πολιτικής προστασίας της ΚΕΔΕ, συναντήθηκε με το δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγίας Άννης και άλλους παράγοντες της περιοχής, μεταφέροντας τα αισθήματα αλληλεγγύης των Βοϊωτών και στη συνέχεια παρακολούθησε το συλλαλητήριο που οργανώθηκε από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα.

Μετά από πρόσκληση κατοίκων επισκέφτηκε το Μαντούδι και συγκεκριμένα την εκκλησία όπου ιερουργούσε επί 25 χρόνια ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος.

Κοζάνη: ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους

Την πρώτη δράση αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας ολοκλήρωσε το Σάββατο η ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σε πέντε ημέρες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της,  και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος συγκεντρώθηκαν 50 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής) ενώ παράλληλα κατατέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς, από τις οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις, με βάση τις ανάγκες όπως αυτές καταγράφονται από τους Δήμους των πυρόπληκτων περιοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version