Δήμος Κοζάνης: Νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», αναλαμβάνει ο Χάρης Κουζιάκης, με ομόφωνη απόφαση των 9 δημοτικών συμβούλων της δημοτικής κίνησης.

Η αλλαγή στο «τιμόνι» του συνδυασμού ,  έγινε μετά  την παραίτηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ενώ όπως τόνισε ο κ. Κουζιάκης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ  Κοζάνης, «μέχρι τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να έχει πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της δημοτικής κίνησης στην Κοζάνη, η οποία και θα εκλέξει το πρόσωπο  που θα ηγηθεί του συνδυασμού, στις ερχόμενες  δημοτικές εκλογές».

«Έχουμε όραμα για το Δήμο Κοζάνης και είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο», υπογράμμισε ο κ. Κουζιάκης, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν πολύ σοβαρά ζητήματα στο Δήμο Κοζάνης, τα οποία και πρέπει να αντιμετωπιστούν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της απολιγνιτοποίησης και της πανδημίας».

Ως επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», ο κ. Κουζιάκης χαρακτήρισε «προβληματική» την λειτουργία της τριανδρίας στο Δήμο Κοζάνης και έκανε λόγο για «μοίρασμα θέσεων εξουσίας και έλλειψη προγραμματικής συμφωνίας».

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος