Διήμερη επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Δυτ. Μακεδονία

Στη Δυτική Μακεδονία θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο τόσο της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της περιφέρειας και της εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας, όσο και της ενημέρωσης για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής «Πτολεμαΐδα 5».

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού θα είναι η Καστοριά, όπου θα βρεθεί λίγο μετά τις 9 το πρωί, ενώ θα επισκεφθεί αμέσως μετά και το εργοτάξιο για τη διάνοιξη της σήραγγας της Κλεισούρας, που θα φέρει πιο κοντά την Καστοριά με την Εορδαία Κοζάνης.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα και στις 12:30 το μεσημέρι θα βρεθεί στην Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης. Στη 1:30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.
Το πρωί της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Φλώρινα και αμέσως μετά τη νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής «Πτολεμαΐδα 5» της ΔΕΗ. Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ, στην Κοζάνη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος