Δεσκάτη: Ψήφιση τεχνικού προγράμματος

Στα 12.055.000 ευρώ ανέρχεται το ύψος του τεχνικού προγράμματος για το 2023, του δήμου Δεσκάτης, το οποίο ψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Εκτός από τα έργα που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα, ο Δήμος Δεσκάτης, ήδη έχει καταθέσει προτάσεις και μελέτες σε διάφορα προγράμματα, συνολικού προϋπολογισμού 8.971.000 ευρώ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», κατατέθηκε μελέτη για το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών στο Δήμο Δεσκάτης», προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ. Επίσης, στο ίδιο  πρόγραμμα έχουν υποβληθεί προτάσεις και μελέτες, για διάφορα έργα που ανέρχονται στο ποσό των 3.871.000 ευρώ. Στο Ταμείο Ανάκαμψης έχουν υποβληθεί προτάσεις και μελέτες για τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα και την παρακολούθηση των υδρομέτρων των δεξαμενών ύδρευσης, που ανέρχονται στο ύψος των 2.900.000 ευρώ.

Υπέρ του τεχνικού προγράμματος, ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», του δημάρχου Δεσκάτης, Δημήτρη Κορδίλα και η παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής το Γεώργιο Μωϋσιάδης, ενώ «παρών» δήλωσαν οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» με επικεφαλής τον Δημήτριο Καραστέργιο, ενώ απουσίαζε από τη συνεδρίαση, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Γαλάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΣΚΑΤΗΣ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος