Δυτ. Μακεδονία: Θεατρικές παραστάσεις

Σειρά θεατρικών παραστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατρόφιλοι στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα από σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου.

Στις θεατρικές σκηνές των δύο πόλεων ανεβαίνουν οι παραστάσεις:

«Ο αδελφός μου ο Αμαντέους» – Σάββατο 25.5.2024

Η θεατρική παράσταση «Ο αδελφός μου ο Αμαντέους» του Μηνά Βιντιάδη, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 25.5.2024, στις 21:00, στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης. Πρόκειται για την άγνωστη ιστορία της αδελφής του Αμαντέους Μότσαρτ. Μια γυναίκα που δεν της επέτρεψαν να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Η σκηνοθεσία είναι της Βάνας Πεφάνη, παίζουν οι ηθοποιοί, Πέμη Ζούνη και  Έλιο – Φοίβος Μπέικο, με τον Διονύση Μαλλούχο στο πιάνο.

«Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» από το Ονειρόdrama

Την παράσταση, με το έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, “Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Ονειρόdrama, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώτη Βασιλειάδη. Παραστάσεις θα δίνονται από σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 21:00, στον χώρο της θεατρικής ομάδας Ονειρόdrama, στην Βογατσικού 6 στην Κοζάνη.

Οι «12 Ένορκοι» από το «Βόρειο Πεδίο» – Παρασκευή 24.5.2004

Τη θεατρική παράσταση, με το δικαστικό δράμα «12 Ένορκοι», του Reginald Rose, παρουσιάζει ο πολιτιστικός σύλλογος «Βόρειο Πεδίο». Παραστάσεις, σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια Κωνσταντίνου Μπαμπίλα και μετάφραση του Βασίλη Παμπόρη, θα δοθούν, από σήμερα Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 21:00, στο  πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας.  

Παραστάσεις του Καλλιτεχνικού Σχολείου

Παραστάσεις θεάτρου, θα παρουσιάζει η καλλιτεχνική κατεύθυνση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης. Σήμερα Παρασκευή 24.5.2024, θα δοθεί παράσταση στις 20:30, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Στον χώρο θα λειτουργεί έκθεση με τις δημιουργίες της κατεύθυνσης Εικαστικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος