Δ. Μακεδονία: Σειρά επισκέψεων από κυβερνητικό κλιμάκιο

Πολυμελές θα είναι το κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και στις τέσσερις περιφερειακές Ενότητες την Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Στη Κοζάνη και συγκεκριμένα στην Κοβεντάριο Δημοτική Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 9 το πρωί παρουσία αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση με την συντονιστική επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί ευρεία σύσκεψη για το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης με παραγωγικούς φορείς παρουσία των υπουργών: Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση και των υφυπουργών Ανάπτυξης, Γιάννη Τσακίρη και Χρήστο Δήμα.

Επίσης στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία του γενικού γραμματέα Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη με δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας.

Στα Γρεβενά θα βρεθούν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος θα επισκεφθεί στις 10:45 το πρωί τη Σχολή Αστυφυλάκων, αλλά και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα επισκεφθεί το Κέντρο Νεοσυλλέκτων. Ο κ. Θεοδωρικάκος θα βρεθεί και στην Κοζάνη, όπου στις 6 το απόγευμα θα συμμετέχει σε σύσκεψη στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στη Φλώρινα θα βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος θα συμμετέχει στις 10 το πρωί σε σύσκεψη με αγροτοκτηνοτροφικούς  φορείς, στο κτήριο της αντιπεριφέρειας, ενώ στην Καστοριά θα βρεθεί η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο γενικός γραμματέας Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου, που θα έχει σύσκεψη με φορείς του Πολιτισμού αι του Τουρισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος