Δ. Μακεδονία: Σειρά εκδηλώσεων συλλόγων για την κοπή βασιλόπιτας

Σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν κυρίως μουσικές εκδηλώσεις και κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο διήμερο σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων έχουν προγραμματιστεί:

Πτολεμαΐδα: Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση

Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση, με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα, διοργανώνει η ομάδα «Εδώ Για Σένα», το Σάββατο 14.1.2023, στις 21:30, στο Club Merlin, στην Πτολεμαΐδα. Τα έσοδα θα δοθούν στην πληγείσα οικογένεια της κοινότητας Εμπορίου.

 Γρεβενά: Λαϊκό γλέντι από την ΤΕ ΚΚΕ

Λαϊκό γλέντι διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Γρεβενών του ΚΚΕ, το Σάββατο 14.1.2003, από τις 21:00, στον χώρο της μαθητικής εστίας. Η είσοδος, με φαγητό, είναι 10 ευρώ.

Κοζάνη: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου γυναικών

Ο Σύλλογος γυναικών Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 18:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης.

Κοζάνη: «Η Κόζιανη» κόβει τη Βασιλόπιτά της

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος- Φανός «Η Κόζιανη» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 13.00, στο οικογενειακό κέντρο «Ο Ζήνος». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής του Γιάννη Γρίβα με τον Στέλλιο Παπαδήμο στο τραγούδι.

Πτολεμαΐδα: Κοπή πίτας του συλλόγου «Ο Σωτήρας»

Την βασιλόπιτά του θα κόψει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Σωτήρας» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 18:00, στην καφετέρια FLOCA στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας. Τιμώμενη για φέτος συλλογικότητα θα είναι ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.

Σέρβια: Εκδήλωση του Μορφωτικού Ομίλου «Τα Κάστρα»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11.30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει  η Χορωδία του Ομίλου, ενώ θα γίνει και  βράβευση των πρώτων εισαχθέντων το 2022 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια Σερβίων.

Κοζάνη: Κόβει πίτας του ΕΟΣ

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κοζάνης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30, στα γραφεία του συλλόγου στον Ψηλό Αηλιά.

Γρεβενά: Εκδήλωση του Συλλόγου Αντισφαίρισης

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Γρεβενών διοργανώνει τον Ετήσιο χορό και την κοπή βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 13:00 στο music Hall ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ. Η τιμή εισόδου, με φαγητό και ποτό, είναι 14 ευρώ.

 Κοζάνη: Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης, πραγματοποιεί την ετήσια Κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11.30, στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος