Δ. Μακεδονία: Πολιτική παρέμβαση ΚΟ του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η πολιτική παρέμβαση των Κομματικών Οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Σήμερα Δευτέρα 6/3, το απόγευμα οργανώνεται περιοδεία από την Κομματική Οργάνωση Βάσης Κέντρου Κοζάνης, στα καταστήματα της οδού Παύλου Μελά και στα super market.

Αύριο Τρίτη 7/3, στις 10:00, η Αννέτα Γραμμένου, υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ στην ΠΕ Καστοριάς, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της Καστοριάς. Παράλληλα η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης, θα περιοδεύσει σε εργοτάξιο κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου. Στις 14:00,  ο υποψήφιος Βουλευτή του ΚΚΕ στην ΠΕ Καστοριάς, Γιώργος Τίγκας, θα επισκεφτεί έργα κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου και άλλων έργων υποδομής στην πόλη της Καστοριάς.

Την Τετάρτη 8/3, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη , σύσκεψη με συνταξιούχους και ομιλήτρια την Τίνα

Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Κοζάνη. Στις 18:30 η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του ΤΕΕ με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας», στην οποία θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος