Δυτ. Μακεδονία: Την Κυριακή η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη και Περιφερειακού Συμβουλίου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη, καθώς και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. Η τελετή θα γίνει στις 12:00, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Δ. Μακεδονία: Ορκωμοσίες δημάρχων κα δημοτικών – τοπικών συμβουλίων

Πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες οι τελετές ορκωμοσίας των νέων ή επανεκλεγέντων Δημάρχων, των μελών των νέων Δημοτικών Συμβουλίων, των Προέδρων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Το Σάββατο 16.12.2023 θα πραγματοποιηθούν οι ορκωμοσίες:

-Στον δήμο Καστοριάς, στις 18:00, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας, Καλλίνικο, όπου δήμαρχος επανεξελέγη ο Γιάννης Κορεντσίδης.

-Στον δήμο Εορδαίας, στις 18:00, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, με δήμαρχο τον επανεκλεγέντα Παναγιώτη Πλακεντά.

-Στον δήμο Δεσκάτης, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου «Νίκος Μίγγος», στον οποίο νέος δήμαρχος εξελέγη ο Δημήτρης Κώττας.

Την Κυριακή 17.12.2023, θα γίνει η  ορκωμοσία στον δήμο Φλώρινας, στις 11:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, με τον Βασίλη Γιαννάκη να ορκίζεται δεύτερη φορά Δήμαρχος.

Την Τετάρτη 20.12.2023, θα γίνει η ορκωμοσία στον δήμο Βελβεντού, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, Παύλο, όπου δήμαρχος επανεξελέγη ο Μανώλης Στεργίου. .

Εν τω μεταξύ, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για την Κυριακή 17.12.2023 ορκωμοσίες: στον δήμο Αμυνταίου, λόγω ασθενείας του νέου Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση με Covid-19 και στον δήμο Άργους Ορεστικού, λόγω αντικειμενικών  δυσκολιών επί της διαδικασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος